McCune Residence

Los Angeles, California

This residence is a vacation house for clients living in the bay area who wanted to have a modern hardscaping, landscaping, and water feature which are in harmony with the house.

Creating a more inviting entrance with some privacy provided by raised planter and resysta fence was the main focus in the front yard. The concrete steps sitting in charcoal grey gravels with some metal spheres in different sizes alongside the pathway contribute to a pleasant entry to the house.

In the backyard, the wood deck is elevated to the house level to extend the living room space outward. A modern monolithic BBQ and water feature structure with cobalt blue resin coping is the focal point of the backyard. 

Site Links


 

    Landscape    

Water Feature

Architecture

Team

Contact


Find Us