Rodeo Surgical Art Office

Beverly Hills, CA

This sleek architectural design of a cosmetic surgeon’s office at the Rodeo Collection in Beverly Hills was a smart redesign of a small 800 square foot space. The main highlight is the striking ceiling which features two suspending wave sculptures with pops of orange peeking through, and descending glowing globe lights. Upon entering the exam rooms we were able to mimic the waving ceiling patterns from the entry with a texture wave on the upper half of the walls. In the doctor’s office we saved precious space by creating an artistic built in bookcase, which is grand yet complimentary of the large arched window facing the Rodeo Collection courtyard on the opposite facing wall. And the bold cabinetry featured throughout the office is comprised of walnut with espresso brown caesarstone countertops. Overall this office gives off a modern, yet warm and inviting vibe.

Site Links


 

    Landscape    

Water Feature

Architecture

Team

Contact


Find Us